Hoe ik (met) mijn business creëer? Nou, zo!

Een paar maanden geleden werd ik geïnterviewd door vriendin en mede-ondernemer Ruby Pichel, over hoe ik met mijn business creëer. Mét mijn business ja, want mijn business zie ik als iets losstaands van mijzelf.

Waar veel mensen zich zonder het te beseffen volledig zijn gaan identificeren met hun bedrijf, heb ik gekozen om dit anders te doen.

Als je je één voelt met je bedrijf, wordt alles wat ermee gebeurt al snel heel persoonlijk. Alle successen, maar vooral ook alle mindere momenten worden persoonlijk en kunnen een flinke impact hebben. Lukt het niet met je bedrijf om wat voor reden dan ook, dan kan dat al snel voelen als falen. Persoonlijk falen.

En da’s best risicovol.

Want als het zó persoonlijk wordt, dan word je dus elk moment dat je in de spiegel kijkt geconfronteerd met het succes of falen van je business. Lijkt mij best heftig – het zou voor mij daarom ook niet werken om zo vergroeid te zijn met mijn bedrijf.

Hoe ik het anders doe? Daar vertelde ik over in het gesprek met Ruby. Bekijk de video hieronder (gesprek is in het Engels!): 

Wil jij ook leren communiceren met je business? Neem contact op!