Dichter bij elkaar komen tijdens de Family Bars Day

Afgelopen weekend was het weer zover. De tweede Family Bars day van 2019! Met iedereen uit mijn ouderlijk gezin en alles wat daar achteraan komt aan partners en kinderen, hadden we een heerlijke dag waarin iedereen die wilde Bars kon ontvangen.

Ook voor de innerlijke mens was goed gezorgd met huisgemaakte cake, soep en salade, en pantosti’s voor de kinderen. Het mooie weer maakte de dag compleet.

Eenmaal thuis was ik helemaal vol van energie, niet alleen door de sessies die ik gegeven heb maar ook door wat ik allemaal ontving. Want voor mij is een uurtje liggen voor de Bars heerlijk, maar om de Bars te geven; dat brengt mij ook heel veel! Hoe vaak ik niet een enorm creatieve brainwave heb gehad tijdens het geven van de Bars…

Wat een cadeau is het dat we met elkaar zo veel lol hebben van de tools van Access, en dat het met alle drukke agenda’s weer gelukt is om een dag met elkaar Bars te kunnen doen. De eerste sessie waren er twee practitioners; inmiddels zijn het er drie, en wie weet hoeveel het er de volgende keer zijn!

Volgend voorjaar organiseren we weer een nieuwe editie. En hoe wordt het nog beter dan dat?

 

Ben je nieuwsgierig naar Access Bars en wat het voor jou (jullie?) kan betekenen? Je kunt bij mij leren hoe je de Bars geeft in een eendaagse workshop. Lees er meer over via onderstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *