Nooit meer gedoe over geld

Heb jij eigenlijk je hele leven al een gespannen relatie met geld? Moeite om het binnen te halen, moeite om het binnen te houden. Het staat nog niet op je rekening of het is alweer uitgegeven. En je weet niet altijd waaraan.

Van je ouders heb je niet echt geleerd hoe je er goed mee on kon gaan. Sparen vind je lastig. Of je bent juist heel bang om geld uit te geven omdat je denkt: ‘Straks gaat de wasmachine stuk en dan zit ik met een probleem’.

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn om deze ‘kwade betovering’ te verbreken? Als je nu, op dit moment, jouw droomleven zou kunnen waarmaken, hoe zou het er dan uitzien?

Familieopstelling
In deze privé-workshop gaan we in op de vragen die ook aan bod komen in de workshop Leven vanuit Overvloed. We kijken welke standpunten jou belemmeren rondom het thema geld en het kunnen ontvangen van niet alleen geld, maar ook van andere dingen zoals aandacht, compassie, vreugde, etc.

Daarnaast doen we een familieopstelling met blaadjes, waarin we kijken naar de onderliggende patronen rondom het thema geld en ontvangen. Door de opstelling herstellen we de balans, omdat je inzicht hebt gekregen op waar het ooit is begonnen. De heftige emoties kun je een plek geven, waarna er ruimte komt voor berusting. Vanaf nu komt er ruimte voor jou, om andere keuzes te maken voor jezelf. Zo krijg jij weer grip op het thema geld. Wat zal dat een opluchting geven!

Deze privé-workshop duurt 3 uur en vraagt een investering van € 297,-. Voor ondernemers is de investering € 297,- excl. BTW.

In deze workshop maak ik gebruik van de tools van Access Consciousness. 

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien via deze link