Ik kwam op een kruispunt terecht

Een lightbulb moment. Dat was het, op die grijze novemberdag in 2018. Het jasje dat al die jaren prima had gezeten en waarin iedereen mij kon uittekenen, was te klein en nu voelde ik het knellen.

Dat inhoudelijke stuk zat wel snor, maar de uitdaging was er daarmee ook uit.

Ik besefte: er is een ander stuk van mij dat ook de bühne op wil! Mijn persoonlijke kant. De kant die zichzelf in de loop der jaren had ontwikkeld tot iemand die zin heeft om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen!

Die kant van mij stuurde mij op een goed moment naar een kruispunt: wat kies je? Blijf je zoeken naar die ene baan waarin het allemaal samen komt?

Wetende dat het misschien nog wel een tijdje kan duren voordat je die vindt… Of: waag je de sprong en creëer je die baan gewoon zélf?

Voor iemand die erg houdt van zekerheden, was de te kiezen optie onverwacht gemakkelijk. Ik weet nog waar ik stond toen de vraag me gesteld werd: waarom begin je niet gewoon voor jezelf? En ik herinner me aan die enorme JAAA! die er (na de eerste ‘Wááát? IK???’) in me opkwam. Dit is wat ik te doen heb.

En het is zo fijn om meer van mezelf en mijn ervaring náást onderwijskwaliteitszorg mee te kunnen nemen in mijn begeleiding.

Ik krijg enorm veel energie van de momenten waarop ik naar huis rijd vanuit weer een sessie waarin we ruimte konden maken voor méér: van jou als professional, van jou in relatie tot anderen, en het belangrijkste: meer van jou in relatie tot jezelf!

 

Heb jij ook het verlangen om die onbelichte kant van jezelf nu eindelijk eens de aandacht te geven die het verdient? De wereld wacht erop! Het lijkt me een eer om jou te faciliteren in je reis. Neem contact op.