Over jou

Je bent gedreven, je wilt je graag blijven door ontwikkelen en hebt een goed idee van wat je wilt bereiken in je carrière. Anderen zouden zeggen: je bent ambitieus. Ja, maar niet tegen elke prijs. Tenslotte heb je ook nog je leven naast je werk en dat vind je ook belangrijk. Maar nu, als je eerlijk bent, is de balans niet optimaal.

Sparringpartner

Je hebt op je werk wat hoofdpijndossiers waar je niet alleen uit komt. In je team vind je niet de sparringpartner die je zoekt, of degene die even iets van je overneemt. Trouwens, dit is niet het enige onderwerp dat niet zo soepel loopt in het team… Al kun je die andere dingen nog wel rechtbreien, toch heb je voortdurend het gevoel stroomopwaarts te moeten gaan. En dan heb je het nog niet eens gehad over die andere afdeling waar jullie iets te veel energie aan verliezen…

Leiderschap en ontwikkeling

Je denkt graag een paar stappen vooruit. Je vindt het fijn als je het verschil kunt maken bij en voor de mensen met wie je werkt. Impact maken… leiderschap… ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk. Dit is wie jij bent. Je bent ook bereid om te reflecteren op jezelf.

Stel jezelf dan eens de vraag: sta je nu op een zonnige plek in je leven/werk? Kun je hier opbloeien? Of ben je ongemerkt op een plek met iets te veel schaduw terecht gekomen?

Een tijd lang heb je jezelf nog kunnen afleiden door nog een tandje bij te zetten op de inhoud. Maar die rek is er nu wel uit. Dat er iets moet veranderen is je wel duidelijk, maar wat en hoe?

Grip op de grote lijnen

Je wilt meer grip op de grote lijnen van je werk en wat je met je team neerzet. Er moet toch meer mogelijk zijn, maar je zit tegen een plafond aan. Een frisse blik op de huidige werkwijze, teamsamenstelling en wat jullie opleveren is wat je goed zou kunnen gebruiken. Dat er wellicht ook wat oud zeer blootgelegd wordt, daar houd je ook rekening mee. Want eigenlijk weet je zelf ook wel dat problemen zich niet laten oplossen op het niveau waarop ze zijn ontstaan. Je komt graag to the point en je kunt het waarderen als de ander dat ook doet.

Ben jij toe aan een compassievolle schop onder de kont? Wordt het tijd om de rommel weg te halen van onder dat tapijt? Zoek je iemand die wel naar je luistert, met je meedenkt, maar zich niet laat afleiden wanneer jij afdwaalt?

Is now the time? Neem dan contact op. 

Wat anderen zeggen over Titia

Partners