Hi, ik ben Titia

Dit is hoe ik met je werk
Ik spreek een benaderbare taal en kan mijn analyse op een begrijpelijke manier overbrengen. Mijn kennis en kunde is niet alleen wetenschappelijk onderbouwd maar ook vanuit een menselijke en energetische benadering. Ik houd je bij de les op een integere en respectvolle manier. Ik stel rake vragen die je misschien niet zag aankomen, maar waarvan je meteen weet: oh ja, daar kan ik eigenlijk niet omheen. Ik heb een goeie bullshitradar, en tegelijk laat ik je zien welke vervolgstap je nu kunt zetten, zonder jezelf lelijk te overstretchen.

Titia

Mijn achtergrond
Ik heb in mijn leven behoorlijk wat, zoals ik het zelf noem, steile leercurves gehad. In mijn vroege jeugd door het overlijden van mijn vader… later toen ik tijdens een van mijn wereldreizen in een natuurramp verzeild raakte… of toen ik te maken kreeg met een ernstige ziekte en bijbehorende revalidatie. Maar ook gewoon omdat ik meer dan eens in een baan terechtkwam waar ik zonder te oefenen meteen moest fietsen zonder zijwieltjes.

Wat telkens terugkeerde is het besef dat ik elke dag weer opnieuw kan beginnen. Ja, je kunt veel bagage hebben, maar dat hoeft geen blok aan je been te worden. Vaak heb ik me alleen, onbegrepen en machteloos gevoeld omdat ik er nèt niet helemaal bij paste. En desondanks was er altijd weer een moment dat ik besefte: er is meer mogelijk voor mij. Het was mijn lichaam dat me dan tot stilstand bracht, en het stemmetje in mijn achterhoofd dat me tot de orde riep, dwars door de gedachtes in mijn hoofd heen: ‘Hé, Verdenius, gaat ‘ie lekker??‘ 

Mijn helikopterview
Weet je, we zijn met zijn allen zo erg gericht geraakt op het brein als bron van informatie, terwijl er nog een heel lijf onder zit dat ons ook veel vertelt, en niet te vergeten dat wat we kennen als het onderbuikgevoel.

Ik geloof dat we allemaal veel meer wijsheid in onszelf hebben dan waar we ons credit voor geven. Zonder een spiri-wiri sausje eroverheen te gooien. Als we al de verhalen waarmee we ruis op onze lijn creëren eruit filteren, blijft de essentie over. En dan blijken de dingen veel simpeler te zijn dan je nu misschien denkt.

Het enige is dat wanneer je zo druk bent in je hoofd met alle opties overwegen, je niet meer ziet wat voor mogelijkheden er misschien recht voor je neus liggen. En dat kan op elk gebied zijn: in je werk, in je ondernemerschap, in je relaties met je omgeving… 

Ik ben ervan overtuigd dat jij niet zo veel anders bent dan ik. Dus als ik die wijsheid in mezelf weet te vinden, dan kan jij het ook. Als ik één ding geleerd heb, dan is het dit:

Je weet veel meer dan je zelf doorhebt.

Zin om er met me over door te kletsen? Je bent welkom!