Hi, ik ben Titia

Titia

Ik sta bekend om de analogieën waarmee ik ingewikkelde zaken begrijpelijk maak.  Work-wise bekijk ik situaties niet alleen bedrijfskundig, maar ook systemisch. Ik houd je scherp met prikkelende vragen die je misschien niet zag aankomen, maar waarvan je meteen weet: oh ja, daar kan ik eigenlijk niet omheen. Zo help ik jou terug te vinden wat je eigenlijk zelf al wist. Ik heb een goeie bullshitradar, en tegelijk laat ik je zien welke vervolgstap je nu kunt zetten, zonder jezelf lelijk te overstretchen. Als je mij binnenhaalt, dan weet je dat er dingen in beweging gaan komen. Maar wát precies, dat valt niet altijd te voorspellen. Het laat zich vanzelf zien.

Achtergrond

In 2018, al ruim tien jaar werkzaam in het hoger onderwijs en al een tijdje toe aan wat anders, besloot ik op een dag: als mijn ideale baan niet te vinden is, dan creëer ik hem toch gewoon zelf?

Ineens was het me duidelijk: ik begon voor mezelf als ZZP’er. Met op dat moment een plaatje voor ogen van mij als life coach, maar dat zoveel jaar later volledig is bijgesteld richting organisatieadviseur. Omdat dit veel beter bij me past.

Ik kan er enorm veel in kwijt. Creativiteit, interesse in de ander, de helicopterview, analytisch vermogen, vindingrijkheid… maar ook mijn fijngevoeligheid, humor en het vermogen om kansen te zien voor anderen. 

Liefde voor reizen

En wat ik me pas na een paar jaar ondernemen realiseerde: mijn reislust en interesse in andere culturen zijn óók gecoverd in mijn business. Want al die academies, colleges en opleidingen zijn ieder hun eigen unieke wereld met eigen cultuur, en ik mag me daar dan een tijdje in wentelen. Hoe leuk is dat??

Kortom, ik heb mijn draai gevonden.

Titia in de media!

Of luister naar mijn eigen podcast, waarin ik je meeneem in mijn business en inzichten uit de praktijk met je deel. Je vindt hem hier:

De Titia Verdenius Podcast

Maar nu genoeg over mij. Wat is jouw verhaal? Neem contact met me op!

Lees hier de klantervaringen van mijn opdrachtgevers, die verbonden zijn aan onderstaande organisaties: