Workshop: Leven vanuit overvloed

Herken jij je hierin?

  • Je hebt wel dromen en wensen, maar ze blijven altijd buiten je bereik
  • Je ziet bij anderen de zon altijd schijnen, maar bij jezelf maar af en toe
  • Je bent klaar met een leven in de marge van je dromen, maar je weet niet hoe je dit kunt veranderen

Denk jij nu: dit gaat over mij? Geef je dan op voor Ontvangen met totaal gemak.

Weet je nog dat The Secret ineens een enorme hype was? Stel een vraag, zend het ’t universum in en je wens komt uit…? En, kwamen je wensen uit? Misschien wel, maar vast ook niet allemaal. De cruciale vraag, óók bij The Secret is, sta je ook open om het te ontvangen?

Leven in overvloed
Écht openstaan om te ontvangen. We staan er niet bij stil dat dat het verschil maakt. Het verschil tussen denken in tekorten en denken in overvloed. Hoe zou het zijn om meer te leren denken in overvloed? Zodat die overvloed met meer gemak naar je toe kan komen? Er is écht genoeg voor iedereen, alleen velen van ons hebben geen idee dat je er zelf invloed op hebt. It’s all in the mind.

In deze training van 2,5 uur leer je:

  • Waar je ongemerkt jezelf in de wachtstand hebt gezet, én hoe je daar weer uit komt
  • Welke standpunten rondom het thema Geld jou ongemerkt geld kosten, en hoe je dit kunt omdraaien
  • Hoe je de ruimte voor jezelf vergroot om meer en met meer gemak te kunnen ontvangen

We werken in deze training o.a. met een manual van Access Consciousness, genaamd How much are you willing to receive? Deze manual ontvang je als handout bij de training.

De workshop Ontvangen met totaal gemak duurt 2,5 uur. Jouw investering is € 297,-. Voor ondernemers is de investering € 297,- excl. BTW.

In deze workshop maak ik gebruik van de tools van Access Consciousness. Leer over deze tools tijdens de Access Bars class. Meer weten? Lees hier verder

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien via de link Algemene voorwaarden onderaan deze pagina.