:

podcast-gestart

Vraag je je af: waar lopen andere onderwijsprofessionals tegenaan op organisatiegebied? 

Vraag je je af: hoe zou Titia mijn dilemma aanpakken?

En… vraag je je af: hoe klinkt die Titia eigenlijk in het echt?

Dan word het tijd om te luisteren naar onderstaande podcast.

Met 15+ jaar ervaring als adviseur in het hoger onderwijs, gezegend met een bedrijfskundige én systemische blik, vertel ik je hoe je je een weg baant uit het gedoe, de werkdruk en de stress die het onderwijs soms kenmerkt. Terug naar waar het je ooit allemaal om te doen was: studenten helpen het beste uit zichzelf te halen en vol vertrouwen de wereld in te stappen.

Oproep aan jou!

Heb je een vraag of dilemma op onderwijsmanagementgebied waarvan je benieuwd bent hoe ik ernaar kijk? Bijvoorbeeld:

  • Hoe zorgen we dat de onderwijsontwikkeling en de onderwijslogistiek goed kunnen samenwerken?
  • Hoe richten we het opleidingsmanagement zodanig in dat iedereen op zijn eigen niveau doet wat voor de opleiding nodig is?
  • Wat is er op strategisch en tactisch managementniveau nodig om de organisatie van het onderwijs te stroomlijnen?

Laat het mij dan weten via deze link, of onderstaande knop! Dan behandel ik jouw vraag in een toekomstige podcastaflevering. Let me know!

Titia Verdenius (1980) helpt betrokken, ambitieuze managers in het mbo, hbo en wo bij het bouwen van succesvol gestroomlijnd onderwijs. Op deze website schrijft ze regelmatig over het snijvlak van procesmanagement, onderwijskwaliteit én het inzetten van jezelf als instrument voor verandering in en met je werk. Met haar bedrijfskundige en systemische blik geeft zij je altijd weer zicht op een ander perspectief.    Neem contact op

More to explore...