All eyes on me – luister hier naar mijn eerste podcastoptreden

podcast-titia

Ik ben onlangs geïnterviewd voor een podcast die zich richt op inspirerende vrouwelijke ondernemers. In dit interview deel ik mijn persoonlijke reis, mijn groei en de ervaringen die mij hebben gevormd tot de expert die ik vandaag ben.

Overwinnen van steile leercurves

Mijn reis kent enkele flinke uitdagingen die me hebben gevormd tot wie ik vandaag ben. Op mijn achtste verloor ik mijn vader, later bevond ik me tijdens een wereldreis in het oog van een natuurramp, en in 2016 stond ik oog in oog met een ernstige ziekte en de daaropvolgende revalidatie. Deze momenten hebben me geleerd dat het leven niet altijd voorspelbaar is, maar dat elke dag een nieuwe kans biedt om te groeien. Ook ben ik er veerkrachtiger, milder en sterker van geworden, wat me niet alleen privé maar ook als ondernemer en adviseur enorm helpt.

Nu of nooit!

In 2018 nam ik een drastische beslissing. Als de baan van mijn dromen niet voor het oprapen lag, besloot ik hem zélf te creëren. Zo werd ik ondernemer in het hoger onderwijs. Wat begon als een beeld van mezelf als life coach, evolueerde al snel naar de rol van organisatieadviseur. Deze switch voelde als een puzzelstukje dat op zijn plaats viel.

Podcast interview

Noëlla de Jager van Good Place 2 Work hoorde een klein stukje van mijn ondernemersreis en besloot: hier wil ik meer over weten! Ze nodigde mij daarom uit voor een interview in haar Popcorn Principle Podcast. In ons gesprek sprak ik openhartig over hoe ik ben gekomen waar ik nu sta, wie mijn grote inspiratiebron is, én krijg je antwoord op de vraag of ik als consultant al mijn eigen cabrio rijd…

Nieuwsgierig geworden? Luister dan naar mijn interview via de link hieronder. Veel luisterplezier!

Wil je vaker dit soort content lezen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan komt ‘t vanzelf naar je toe, zo’n zes keer per jaar stuur ik je een mail. Join the club!

Titia Verdenius (1980) helpt betrokken, ambitieuze managers in het mbo, hbo en wo bij het bouwen van succesvol gestroomlijnd onderwijs. Op deze website schrijft ze regelmatig over het snijvlak van procesmanagement, onderwijskwaliteit én het inzetten van jezelf als instrument voor verandering in en met je werk. Met haar bedrijfskundige en systemische blik geeft zij je altijd weer zicht op een ander perspectief.    Neem contact op

More to explore...