Breng overzicht in je organisatieprocessen en krijg weer controle over je business

Heb jij de taken van een ander overgenomen en ben je in een chaos terecht gekomen? Of: heeft jouw business in korte tijd een groeispurt doorgemaakt en ben je nu het overzicht kwijt? Kortom: is het zaak om snel (weer) up-to-speed te zijn, dan is dit je workshop. Zet vandaag nog de eerste stap en plan je intake!

In 3 uur meer structuur!

Als professional in de dienstverlening weet ik dat je altijd wel een klus bent die haast heeft of die je planning overhoop gooit. Dan is het des te vervelender als je moet werken in een structuur die niet optimaal gebouwd is. Dat kan allerlei oorzaken hebben: activiteiten zijn onlogisch ingedeeld; je hebt een rommelige mappenstructuur overgedragen gekregen, of er liggen taken bij jou die eigenlijk bij een ander horen.

Tegen dit soort situaties helpt een timemanagement-cursus niet. In 3 uur meer structuur is dus ook géén timemanagement-cursus! Deze workshop op maat helpt je om juist wat afstand te nemen, zodat je gaat zien waar de energielekken zitten in jouw organisatieprocessen. Pas dan kun je gericht wijzigingen aanbrengen en je werkzaamheden optimaliseren.

Ik garandeer je dat je na deze workshop ook meer ruimte in je hoofd hebt om je agenda te managen. En daarmee is die timemanagement-cursus ook meteen afgevinkt. Is dit het moment? Plan dan nu je intake.

Titia

Tijd om een eind te maken aan…

Je agenda die overloopt van dingen die alleen jij kan doen

Onoverzichtelijke mapstructuren op je computer en in je mailbox

Te weinig denkruimte in je hoofd om te anticiperen op onverwachte gebeurtenissen

Zo ga jij de controle terugkrijgen:

Je krijgt inzicht in wat je primaire en secundaire processen zijn

Je bepaalt welke processen je kunt standaardiseren en eventueel uitbesteden

Je bouwt een mappenstructuur waar niet alleen jij, maar ook de mensen naast en onder je efficiënt in kunnen werken

Wat anderen zeggen:

Partners

TU Delft
Erasmus MC
Universiteit Leiden
Consilium

Jouw drie belangrijke stappen naar meer controle over je business

Titia
  1. Voorbereidend gesprek
    in het (telefonische) voorgesprek bespreken we je organisatiestructuur, je belangrijkste activiteiten en alles wat relevant is om te weten voor de workshop. Na dit gesprek vraag ik je eventueel om wat aanvullende informatie op te sturen zodat ik me kan voorbereiden op de workshop. Ook is het mogelijk dat ik jou vraag om vóór de workshop alvast over wat dingen na te denken. Zo maken we optimaal gebruik van onze live sessie.
  2. Samen aan de slag
    Tijdens de workshop (bij jou op kantoor) brengen we samen je ideaal in kaart en kijken we welke weg je daarvoor moet afleggen. We leggen je prioriteiten voor de korte en lange termijn meteen vast. Zijn er werkprocessen die we op papier al kunnen standaardiseren? Dan doen we dat meteen, zodat jij dit later ook zelf voor de andere processen kunt doen. Tot slot kijken we zo nodig naar je documentmanagement en laten we die synchroon lopen met je verbeterde business structuur.
  3. Na de workshop
    Na de workshop heb je de juiste tools in handen om de rest van je organisatieprocessen ook te kunnen optimaliseren. Je weet hoe je een werkproces uitschrijft, je merkt dat je makkelijker zaken uit handen geeft, en je hebt eindelijk tijd om na te denken over de volgende stap op strategisch niveau.

Maatwerk

Ben je in je eentje verantwoordelijk voor de organisatieprocessen, bijvoorbeeld omdat je zelfstandig ondernemer bent? Dan is dit de ideale workshop om snel een grote efficiëntieslag te maken. Zie het als een dagdeel intensieve business consultancy, waarna jij met meer focus je bedrijf verder kunt uitbouwen.

Heb je een aantal mensen in je team werken? Ook dan kan ik je bijstaan in het bouwen van een structuur. De training kan gevolgd worden in een groep van max. 4 personen. Hierbij is van belang dat alle deelnemers (ongeveer) hetzelfde werk doen, zodat de deelnemers gezamenlijk aan meer structuur kunnen werken. Lopen jullie werkzaamheden meer uiteen, dan is het efficiënter om losse trainingen te plannen. Twijfel je wat voor jullie handig is? Neem contact op: ik denk graag met je mee.

Investering

Deze workshop op maat bestaat uit een (telefonisch) voorgesprek van 1 uur , en een sessie van 3 uur, die plaatsvindt bij jou op kantoor.  De datum voor de training prikken we gezamenlijk. De workshop vraagt een investering van € 497,- excl. BTW bij één deelnemer. Bij 2-4 deelnemers is de investering € 297,- excl. BTW per persoon. Voor workshops buiten Rotterdam reken ik een reiskostenvergoeding.

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien via deze link