Traject: Grip op je vakevaluaties

Dit traject is geschikt voor kwaliteitszorg- en/of onderwijsadviseurs met minimaal 2 jaar ervaring in deze rol.

Gaat dit over jou?

  • Op jouw faculteit of academie wordt het onderwijs geëvalueerd met enquêtes die al jaren mee gaan
  • De vragenlijsten die je nu gebruikt voldoen niet (volledig) aan de informatiebehoefte
  • De vragenlijsten die je nu gebruikt zijn te lang en/of bevatten vragen waar jij niet blij mee bent
  • Je wilt je enquêtesysteem opfrissen, maar door de hoge werkdruk kom je er niet aan toe om hier eens rustig naar te kijken

Hoe zou het zijn om in een tijdsbestek van een kwartaal, het geheel aan vakevaluaties binnen jouw faculteit/academie een volledige upgrade te geven, zodat je klaar bent om in het volgende semester of academisch jaar met een verbeterd evaluatiebeleid te starten?

Trajectduur
Dit traject duurt 3 maanden en bestaat uit drie maandelijkse live sessies van elk 2 uur. Je kunt dit traject in ongeveer één kwartaal doen. De investering voor dit traject is € 997,- excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding. Neem voor meer informatie hierover contact met me op via contact@titiaverdenius.com .

Heb jij al één of twee jaarcycli met kwaliteitszorg doorlopen op jouw faculteit of academie en is de tijd rijp voor een efficiëntieslag? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien via deze link

Partners